EXPEDIEM IMEDIAT! livrare în 3 zile    

info@bestcasenice.ro

Pătură protectoare auto pentru câini

Pătură protectoare auto pentru câini

48,00 Lei
indisponibil
Urmărire disponibilitate

Descriere

  • Călătoriți în siguranță cu animalul dvs. de companie
  • Instalare ușoară, întreținere ușoară
  • Scaunele auto rămân curate

Aveți nevoie să vă transportați animalul de companie în mod confortabil și curat? Pătura creează suficient spațiu pentru câinele dumneavoastră, iar scaunele auto rămân curate. Pur și simplu agățați pătura în spatele spătarelor scaunelor din față și din spate. Pătura nu servește doar pentru a-i menține curați, ci și pentru siguranță. Pătura are găuri de Velcro prin care puteți trece centura de siguranță și lega câinele. Călătoriți cu câinele dvs. confortabil și în siguranță, chiar și în cazul călătoriilor lungi. Pentru întreținere aveți nevoie doar de o cârpă umedă, cu care ștergeți pur și simplu pătura.

Cum se utilizează pătura? Așezați pătura pe bancheta din spate. Folosiți elementele de fixare cusute pentru a agăța pătura în spatele tetierelor față și spate. Strângeți curelele după cum este necesar. Treceți centura de siguranță prin curelele Velcro și fixați câinele. Deschiderea longitudinală a păturii permite persoanei de pe locurile din spate să călătorească împreună cu câinele. Se poate face o deschidere în pătură pentru a controla câinele și pentru o mai bună vizibilitate.

Descriere detaliată:

  • 100% poliester
  • Dimensiuni produs: 125 cm x 125 cm
  • Distanța dintre găurile centurii de siguranță: 14 cm
  • Întreținere: se spală manual (cu o cârpă umedă)

**Conținutul pachetului: **

  • 1× Pătură de protecție pentru mașină pentru câine

Video ilustrativ:

sticky01

RECLAMAȚII FĂRĂ PROBLEME

Sunați-ne și vă
vom rezolva reclamația încât
să fiți mulțumit

Mai multe informații
sticky02

Garanția returnării

până la 30 de
zile fără motiv

Mai multe informații
Site-ul nostru are nevoie de module cookie pentru a funcționa corect și sunteți de acord să continuați să le utilizați. Aflați mai multe despre configurarea aici.