info@bestcasenice.ro

Declarație de confidențialitate și protecția datelor

Politica de confidențialitate a datelor personale

Informațiile despre clienți sunt păstrate în conformitate cu legile aplicabile în Republica Cehă, în special Legea cu privire la datele cu caracter personal nr. 101/2000 Sb. cu modificările și completările ulterioare. Cumpărătorul acceptă prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal în baza de date a vânzătorului, după încheierea cu succes a contractului și până la declarația scrisă cu privire la dezacordul prelucrării datelor sale. Cumpărătorul are drept de acces la datele sale personale, de a le corecta, și inclusiv drepturi legale. datele personale ale clienților pot fi șterse din baza noastră de date la cererea clientului. Datele personale ale clientului sunt protejate împotriva utilizării incorecte. Datele personale ale clientului nu se vor da altor persoane. Cu excepția serviciilor de curierat, în măsura în care este nevoie, pentru livrarea coletului. Contractele individuale sunt arhivate electronic, după ce au fost preluate de către operator, și sunt accesibile doar operatorului magazinului.

Abonarea la noutăți pe e-mail

Introduceți adresa de e-mail, apoi confirmați că sunteți de acord să primiți noutăți, și informații despre promoții și reduceri. Trimiterea informațiilor poate fi anulată în orice moment, fiecare buletin informativ conține un link pentru anularea acestora. Adresa de e-mail va servi doar scopului menționat mai sus și nu va fi dat unei terțe persoane.

sticky01

RECLAMAȚII FĂRĂ PROBLEME

Sunați-ne și vă
vom rezolva reclamația încât
să fiți mulțumit

Mai multe informații
sticky02

Garanția returnării

până la 30 de
zile fără motiv

Mai multe informații

Menu

sunați 031 22 95 469

Livrarea serviciilor noastre se face prin cookie-uri. Puteți modifica utilizarea și disponibilizarea cookie-urilor în setarile browser-ului.