EXPEDIEM IMEDIAT! livrare în 3 zile    

info@bestcasenice.ro

De ce la noi

Garanția serviciilor de bună calitate

Fiabilitatea, calitatea și rapiditatea de livrare sunt pentru magazinul online Bestcadouri.ro cele mai importante. Clienții înregistrați să aibe mai plăcute cumpărăturile cu cupoanele de reduceri. În plus fiecare client are posibilitatea să mai obțină o reducere în Happy Hour. Și sigur, un cadou la fiecare comandă.

Pentru a păstra standarde înalte serviciilor noastre, acordăm o mare importanță clienților noștri. Centrul nostru de serviciu clienți este întotdeauna gata să îndeplinească serviciile și cerințele dvs. și să răspundă la orice întrebare. Fie că aveți nevoie de ajutor în alegerea metodei adecvate de livrare, fie pentru alegerea unui parfum bun, suntem aici pentru dvs.

Bestcadouri.ro este singurul magazin online de pe piață care oferă posibilitatea de a folosi termen prelungit pentru returnarea produselor. Consumatorul are dreptul de a rezilia contractul în termen de 14 zile de la primirea produselor. Vom demonstra calitatea serviciilor noastre, și chiar vom oferi de două ori termenul limită. Produsele cumpărate de la Bestcadouri.ro le puteți returna pâna la 30 de zile de la achiziție. Condiția este să fie ambalată, nefolosită, nedeteriorată, și completă care trebuie returnată în depozit în termenul limită.

Garanția calității ambalării

Pentru a vă asigura satisfacția maximă a calității și produselor Bestcadouri.ro, cheia este livrarea în condiții excelente . Folosim cea mai modernă tehnologie împotriva deteriorării produselor în timpul transportului. Transportul pachetului dvs. va fi expediat în cele mai bune condiții, celor mai bune servicii de curierat din Romania. Aceasta este pentru noi, magazinul, garanția 100 % a primirii produselor în condiții excelente. Dacă, cu toate acestea, a apărut situația, în care pachetul este deteriorat, nu ezitați să contactați serviciul nostru de clienți, și împreună vom găi cea mai rapidă soluție.

sticky01

RECLAMAȚII FĂRĂ PROBLEME

Sunați-ne și vă
vom rezolva reclamația încât
să fiți mulțumit

Mai multe informații
sticky02

Garanția returnării

până la 30 de
zile fără motiv

Mai multe informații
Site-ul nostru are nevoie de module cookie pentru a funcționa corect și sunteți de acord să continuați să le utilizați. Aflați mai multe despre configurarea aici.